• ro
  • en
  • hu
A Cegrol

A PESCADO GRUP Kft. jelenleg az egyik meghatározó szereplője a romániai halkészítmények piacának, amely széles kínálattal rendelkezik és olyan értékesítési valamint szállítási szolgáltatásokat kínál/alkalmaz, amelyek megfelelnek a legmagasabb követelményeknek.

A termékekeink már több mint 15 éve két saját márkanév alatt kerülnek forgalmazásra ( B és S ), illetve készítünk kereskedelmi márkát is partnereink számára (CARREFOUR, ARO, TIP, CLEVER).

A használt recepttúrák, a folyamatos minőség biztosítás, valamint a modern igényeknek megfelelő csomagolástechnika alkalmazása ebben a piaci szegmensben 35 % -os részesedést eredményezett a romániai piacon.

Cégünk megközelítőleg 240 munkavállalót foglalkoztat (az átlagéletkor 35 év), akik közül 50 fő rendelkezik felsőfokú végzettséggel.

Cégünk egy széles skálán mozgó termékválasztékot és szolgáltatásokat kínál partnerei számára:
- számos halkészítményt ellenőrzött minőségű halból – ikrakrémeket, marinált (pácolt) halból készült salátákat, marinált (pácolt) halakat, füstölt halakat
- saját hálózattal történő értékesítés és disztribúció Románia területén
- élelmiszerbiztonság és teljes átláthatóság
- termékek és megoldások partnereink igényei alapján
 
Célunk: a dél-kelet európai piac meghatározó ellátójává válni, termékeink vezető szerephez jussanak a magyar, olasz, görög,bulgár piacokon szem előtt tartva ezen országok fogyasztóinak igényeit.

A 6000 m2-s termelőüzem 2007 –ben épült SAPARD alapokból, egy 2 hektáros területen Románia keleti részén, Buhusi városában (Bákó megye), és az iparágnak egyik legnagyobbika az országban. A gyáregység integrált rendszerként működik az alap nyersanyagoktól kezdve a végtermékekig és rendelkezik HACCP és ISO 22000 tanúsítványokkal, folyamatban van az IFS5 tanúsítvány is.

A disztribúciós hálózat egy 10 depóból álló vázra épül, melyek stratégiailag helyezkednek el Románia szerte, lehetővé téve az áru gyors mozgását. Ezzel a disztribúciós rendszerrel juttatjuk el termékeinket az összes nemzetközi lánc – legyen az cash&carry, hypermarket, diszkont vagy hazai áruházak - kiskereskedelmi egységeibe, régiós kereskedelmi partnerekhez és több mint 2000 hagyományos eladási pontba.